Palvelut

Olemme keskittyneet hiusalan yrittäjien, vuokratuolilaisten ja sopimusyrittäjien kirjanpidon hallintaan. Autamme lisäksi kaikissa hiusalaan liittyvissä kysymyksissä. Palvelumme on luotettavaa, huolellista ja kaikenkattavaa. Pidämme huolen siitä, että hankalat ja raskaat paperiasiat eivät enää vaivaa sinua. Voit täysillä keskittyä siihen minkä parhaiten osaat.

Tarjoamme laadukasta kirjanpito- ja talouskonsultaatiopalvelua hiusalan pienyrittäjille erityisesti kahdessa erilaisessa tilanteessa:

  • kun olet juuri valmistumassa tai valmistunut ja mietit miten asiat alalla hoidetaan, me olemme sinua varten. Autamme pitkällä lähes 20 vuoden kokemuksella sinut vahvaan alkuun. Tunnemme alan pitkältä ajalta. Kokemuksellamme voimme auttaa sinua tekemään heti urasi alussa oikeita valintoja. Oikein tekemällä säästyt paljolta vaivalta ja tienaat heti alusta alkaen paremmin.
  • kun olet jo kokenut alan ammattilainen, me voimme auttaa sinua pääsemään parempiin tuloksiin. Usein pieniä mutta tärkeitä ja oikeita asioita tekemällä voi saavuttaa huomattavasti paremman taloudellisen lopputuloksen. Hyvän kirjanpitäjän löytäminen saattaa joskus olla vaikeaa. Nyt olet löytänyt sellaisen.

Ryhdy kanssamme yhteistyöhön. Saat meistä luotettavan neuvonantajan, kokeneen sparraajan ja huolellisen paperiasioiden hoitajan.